info

CAMILLA BERG

MOTION CREATIVE / DIGITAL DESIGN

Telefon 0709 16 29 16

E-mail camillaberg69@gmail.com

CV som PDF

 

Det jag brinner mest för i mitt yrke är att animera och göra rörlig media. Det kan vara film för till exempel stortavlor, butiks-tv, PowerPoint-presentationer, banners. Men jag har väldigt breda kunskaper och erfarenheter och kan kreera illustrationer, infografik, e-post-utskick, tillgängliga pdf:er, html5, trycksaker av alla slag för utomhus och inomhus, osv. Se cv.

 

Som person är jag väldigt pigg på att utvecklas och lära mig nytt. Är inte rädd för att ta utmaningar och lära mig nya program för att lösa min uppgift, om det så ska vara genom att studera tutorials på nätet. Och jag älskar att hitta bra samarbeten där det är högt i tak och där det inte finns rädsla för att säga fel. Jag är mycket ansvarfull, lugn och pålitlig.

 

Vänlighet och omtänksamhet mellan människor är saker som jag tycker gör livet värt att leva men det får inte betyda att man inte säger vad man tycker. Jag menar att konstruktiv kritik är omtänksamhet. Och likväl som att man ska kunna ge den utan rädsla ska man kunna ta emot den. Det är viktigt att kunna lyssna.

 

Jag prioriterar min hälsa och rör mig så ofta jag får tillfälle. Det lugnar mig och får mig att må bra. Jag springer flera gånger i veckan, gärna i skogen om jag kommer åt. Crawlar och på sommarhalvåret paddlar jag kajak regelbundet. Kör plankan med mina arbetskamrater nästan varje dag :)

 

Jag bor på Kungsholmen med mina tre underbara tonårsdöttrar och lever i en kärleksfull relation.